Skip to content

16.03.2019 Omplim Madrid

El 16 de Març de 2019

El moviment sobiranista va convocar una manifestació al Centre de Madrid, el Recorregut de Atocha a Cibeles, on hi havien els escenaris per el parlaments de final de Recorregut.

Gairabe 700 autocars, mes avions, AVE, Autocaravanes, cotxes i Motos, associacions Repubicanes Madrilenyes, andaluses i Gallegues , vam conseguir ajuntar la xifra de 120.000 persones.

Una Manifestació a “La Catalana” on es van acreditar mes de 100 medis internacionals i Nacionals, on figures de la Política i l’actualitat van compartir espai per reclamar el mateix:

L’Autodeterminació NO ES CAP DELICTE.

Escamots Catalans va acudir a la crida per garantir el èxit de la mateixa, la seguretat i l’ajuda voluntària com sempre fem. You could do that in the scanner that you mentioned, of course. clickmiamibeach.com

Agraïm a totes la màxima participació que vau donar, l’exemple de Civisme, pacifisme i tolerància que el moviment independentista està acostumat a portar arreu de les seves manifestacions.

Per nosaltres es un orgull el poder lluitar i defensar una causa com el dret a l’autodeterminació, ho farem sempre, ens trobareu sempre, als carrers on vam néixer…

Salut i República!