Skip to content

Altsasu

Altsasu

El 24 de Març de 2019 el Poble de Navarra ALTSASU va ser tsunami de gent, entre molts d’ells CATALANS mes de 10.000 Catalans es van afegir a la Població mobilitzada d’arreu de l’Estat Espanyol que es donava concentració en aquesta localitat per demanar la llibertat dels Joves empresonats per una baralla de Bar al mateix Poble amb dos Guàrdia Civils de paisà.


L’informe de la mateixa Guàrdia Civil es un despropòsit on menteix reiterades vegades, els Jutges molts d’ells condecorats per la mateixa Guàrdia Civil, i un Tribunal Suprem àvid d’escarni i sentències exemplaritzants per tal de disoldre qualsevol mena d’ideologia política contrària a l’Unitat Territorial Espanyola.

Escamots Catalans acudeix a la crida de familiars i amics dels joves empresonats, per tal de donar suport, ressò i solidaritat en la seva lluita, perquè avui son ells… demà podem ser qualsevol.

L’èxit de la manifestació es monumental, en una població de 7.000 habitants s’aconsegueix juntar 60.000!!!! Quedant-ne encara gent a les afores del poble per col·lapse total.

L’agraïment del Poble d’Altsasu als desplaçats es extraordinari, obrin cases, negocis, i espais públics per tal de que la gent pogués fer nit el dia d’abans si calia.

Escamots Catalans ECM va sentir a pròpia pell la dignitat, suport i coratge que aquestes famílies reben i donen a l’hora en forma d’agraiment.

Des-de aquí agraïm al Poble d’Altsasu la rebuda, el tracte, l’Organitzacio…. des-de aquí els tornem a repetir QUE NO ESTAN SOLS, i que ens tindran al costat sempre que faci falta, sempre que ens ho demanin, TOTS ESTEM JUNTS EN LA LLUITA PER UNA JUSTÍCIA JUSTA, TOTS!

Gora Altsasu ,

Eskerrik Asko!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Altsasu
Author Rating
51star1star1star1star1star