Skip to content

Qui som?

Escamots☆Catalans☆Motards va neixer el dia 2-10-2017 (dia despres del 1-O) rera l’embestida d’un Estat Autoritari, Repressor i Feixiste.

Vam formar una Associació àrdua defensora dels drets civils i socials, dels drets fonamentals de les persones en la seva màxima expressió (les urnes). Molts de nosaltres vàrem custodiar i defensar colegits electorals, colze a colze amb gent gran, adolescents, homes i dones que volien exercir un dret bàsic.
Ja sabem com va contestar l’Estat Espanyol.

Escamots Catalans Motards és un moviment polític i social, un moviment que emana del carrer, de la Gent, del Poble.
Tenim passió per les motos, amor per la nostre Terra i la nostre gent, i un somni… una República Catalana Social i oberta.

La nostre lluita es per l´implantació d’un model de País com a República, la defensa de la llibertat d’expressió, l’igualtat entre tots, una Democràcia plena, unes polítiques socials mes justes i equitatives on la població civil sigui la gran beneficiaria dels drets i llibertat d’un Estat Propi.

Molts de Nosaltres som militants de diferents partits polítics,  això no ha sigut mai un problema, em cohesionat i em trobat una línea de treball en la que l’associació camina forta, ferma i directe.

Escamots no se sent vocal, pionera, ni cap de llista de les accións, manifestacions o activitats promogudes o nascudes del moviment popular de la gent, la nostra tasca és canalitzar aquesta força popular i aconseguir transversar-la per cohesionar amb els moviments pro resistència pacífica, cívica i de llibertat de Presos polítics i exiliats.

Nosaltres ens debem al Poble, a la gent.

vosaltres ens doneu la força el suport i l’empenta, ens ompliu de força i paciència, ens doneu l’energia necessària per seguir actuan i treballant juntament amb totes les entitats, grups, associacions que ens facin cridar, demanin ajuda, suport, consell o ressò de qualsevol activitat per la llibertat dels nostres presos polítics i el dret a l´autodeterminació.

No donem suport a cap activitat violenta, doncs creiem que la línea de treball en la que ens movem és la bona per guanyar la batalla.

Arribat el moment, farem el que calgui i sigui necesari per defensar l’implantació de la República.

Molts hem estat en primera línea de foc, em sagnat, i portem punts al cap. Em lluitat i no ens enpenedim, ho tornariem i ho tornarem a fer, sempre que el benefici estigui per damunt de les pèrdues. No ens podem permetre tenir més empresonats, perseguits i exiliats. Mirem i calibrem les pases, i quan ho tenim clar, anem amb tot el que tenim… amb tot.

Escamots sempre intentarà buscar aliança, colaboració i cohesió amb tots els grups i moviments existents que lluitin i defensin la causa comuna.
Intentem sempre donar suport i ressò a totes les iniciatives que ens arriben, un cop valorades i gestionades organitzem el pla de xoc, atac i posibles danys.

Aquesta associació és gestiona directament del capital de quotes dels socis, i membres de ple dret (motoritzats), aquesta associació no te cap mena d’anim de lucrar-se i menys amb el patiment de la nostre gent. Necessitem suport i empenta, el fer-te soci són 25€ l’any i això ens dóna la continuïtat per poder seguir treballant i seguir mantenint l´embat amb l´Estat Espanyol.

Escamots està oberta a totes i tots, propietaris de moto o no, l’únic requisit es ser demòcrata i Treballar per fer efectiva la República Catalana.

Molts de nosaltres som perseguits, increpats, amenaçats i menystinguts a les xarxes socials i fora d’elles, em sigut identificats, citats i tenim pendent declarar devant d´un tribunal inquisicional Espanyol, tribunal que NO RECONEIXEM.

Escamots Catalans sap i és conscient del sacrifici personal que la Junta i els membres arribat el moment farem, tots l’acceptem i desitgem que no sigui en va, desitgem que la força popular demostri al Món que a Catalunya qui mana es el Poble.
Sabem que no éns deixareu caure, sabem que estareu radera nostre empenyent sempre endavant, sabem que arribat l’hora estareu disposats i preparats, sabem que sereu dignes de la llibertat que tots ens mereixem.
També sabem que no ens ho posaran fàcil, sabem que ens perseguiran, ens atonyinaran i tornarem a sagnar… Però tingueu clar que ens tornarem a aixecar, amb més força i més contundència, amb més fermesa i serenitat.

Som catalans, som tossuts i estarem sempre dempeus, braç en alt ✊, i llum als ulls!

Escamots☆Catalans☆Motards©

Azpen A909 Dual Core 9 & 34 android 4.2 OS tablet 8gb | bili.fenns.site ultima pharmaceuticals how long to run on the treadmill to burn fat