Skip to content

27.01.2019 AMER #NOSURRENDER

Escamots Catalans Motards va acudir a la crida que el poble d’Amer (Girona) va fer per tal de donar suport a l’acte de reconeixement i escalf del MHP Carles Puigdemont.

Com ja sabeu Escamots te un vincle molt especial amb la Família Puigdemont per el sacrifici que tota la família està fent a favor d’una Catalunya lliure i d’una democràcia Plena.

Nosaltres vem apropar-nos al negoci familiar com sempre fem per donar l’escalf i suport que es mereixen, els vem donar alguns presents tals com una Bandera de l’1-O i un cuadre de reconeixement i agraïment de l’Associació, representada per la taula Assamblearia.

Es inevitable estar a Can Puigdemont i no comprar Ratafia, dolços o capricis d’Amer.

Després ens vem dirigir a la plaça de l’Ajuntament on estava preparat l’acte principal i el dinar solidari per recaudar fons per la causa.

Personatges tan importants com Ramon Cotarelo, Jair Domínguez, Jordi Magriá (Bicman), Gallifantes, ens vem trobar per donar veu, suport i ressò a la cita.

Cal dir que l’estelada de Ferro es va colocar al ben mitg de la plaça per donar mes simbologia a un dia extraordinari i ple d’emocions i germanor.

Escamots Catalans va reafirmar-se en el seu camí i la seva lluita per una Republica Catalana, per la llibertat dels Presos i el Retorn dels exiliats.

Des-de aquí tornem agrair les infinites mostres de suport, lleialtat, escalf i solidaritat que vàrem rebre, totes i cada una queden gravades al cor de cada un de nosaltres.
Ens va encantar poder fer-nos fotos amb tots aquells que ens ho van demanar, compartir xerrada i somriures amb tots vosaltres va ser molt gratificant.

Seguirem lluitan, seguirem rodan i portan les paraules llibertat, democràcia, autodeterminació, igualtat…. a tots els pobles dels Països Catalans.

Gràcies per fer-nos sentir orgullosos del nostre País, de la nostre Gent.
Infinites Gràcies!

27.01.2019 Amer , Girona.
Països Catalans.

#NoSurrender #NiOblidemNiPerdonem #SomRepublica #UsVolemAcasa #NiretiradaNirendicio
#TerritoriEscamots
#FreeTothom #llibertatpresospolitics #llibertatpresespolitiques